Conditiile generale ale contract


Curentele Conditii generale ale contractului cuprind termenii legali ai comertului prin website-ul Compressor-Express. Comanda dvs inseamna acceptarea urmatoarelor conditii de contract pe baza Ordonantei Guvernamentale nr. 634/1992 referitoare la contractele on-line.

Va rugam cititi cu atentie inaintea depunerii comenzii.

1. Dispozitii generale

Compressor-express (in cele de mai jos: CE) este un webshop unde gasiti compresorul pentru instalatii de climatizare cel mai potrivit pentru masina dvs. in mod confortabil, in timp scurt, cu transport rapid la domiciliu si la pret corespunzator.
Taxele de transport sunt suportate de societatea noastra.
Colegii nostrii va ajuta pentru alegerea produsului corespunzator si va ofera informatii referitoare la termenul de livrare.
CE declara ca dispune de conditiile si licentele prescrise de lege necesare pentru efectuarea comertului electronic.

2. Partile contractante

Contractul se infiinteaza intre CE in calitate de Vanzator si Client in calitate de Cumparator.

Cumparatorul depune comanda printr-un click pe linkul Comanda din emailul Cerere oferta dupa care isi da numele si adresa livrarii. CE executa comanda si intocmeste factura pe baza acestor date. Cumparatorul isi asuma raspundere pentru toate pagubele rezultate din greseli in adresa sau informatii false.

3. Preturi

Pretul oferit in emailul Cerere oferta este confirmat prin comanda dvs. Preturile sunt brute, contin TVA-ul.

4. Despre noi

Name: International Online Services, s.r.o.
Sediul: Ruzova 19, 946 51 Nesvady
CIF: SK2023439374
Nr. registru: 46 530 266
Nr. telefon: +36-70-930-1815
Web: www.compressor-express.ro
Email: info@compressor-express.ro

5. Protectia datelor

Va garantam discretia datelor personale si pastrarea lor intr-un database separat inaccesibil de catre persoane neautorizate.

6. Comanda

Dupa alegerea produsului dorit,cu apasarea butonului ”CER OFERTA”,dupa completarea codului de siguranta veti vedea informatii referitoare la produs (descriere, pret, stoc). Comanda se definitiveaza facand un click pe linkul dupa care cumparatorul isi da datele de facturare si livrare.

Contractul de cumparare intra in efect odata cu confirmarea dvs.

Inainte de executarea comenzii va informam prin telefon despre data probabila a livrarii.

7. Procesarea comenzilor

Imediat dupa efectuarea comenzii va trimitem un email de confirmare.
In 24 de ore comanda dvs. este procesata si primiti un email in care va informam despre data livrarii. Livrarea de obicei se executa in 5 zile de lucru.

8. Livrarea

Pachetul se livreaza prin curieratul.

Despre data probabila a livrarii va anuntam prin email in 24 de ore.

Produsele nu se pot prelua personal intrucat firma noastra nu dispune de magazin.

Costurile de impachetare si livrare sunt in intregime suportate de societatea noastra.

Daca pachetul intarzie, aveti posibilitatea de a anula comanda in ziua in care va anuntam prin email despre intarziere.

Controlati integritatea pachetului la preluare. Daca este deteriorat, semnalati acest fapt pe documentul scriand "DETERIORAT" langa semnatura dvs. In caz contrar nu putem accepta reclamatii referitoare la starea pachetului.

9. Modalitati de plata

Suma de pe factura se plateste curierului la preluarea produsului (ramburs). Factura si termenii de garantie sunt incluse in pachet. Plata se poate efectua si prin transfer.
Daca alegeti aceasta solutie, trimiteti un email la adresa: info@compressor-express.ro

10. Remiterea produsului, retragerea comenzii

Renuntarea la comanda in termen de 8 zile lucratoare este posibila/gratuita.

Returnarea produsului,dupa momentul livrarii in 8 zile lucratoare este gratuita( se achita de client taxa de livrare-taxa curierat).Este obligaorie returnarea in ambalajul original,anexate factura si garantia,in starea in care a fost livrat produsul.In termen de 8 zile lucratoare vom viram valoarea facturii pe contul dvs.

Aveti posibilitatea de a returna produsul nefolosit in ambalajul original, cu factura fiscala si certificatul de garantie in colet.
-In cazul in care v-i se livreaza un produs necorespunzator (model diferit) taxele de transport sunt suportate de societatea noastra. In caz de renuntare la comanda valoarea facturii va fi virata pe contul dvs bancar in maxim 8 zile lucratoare.
-In cazul in care comandati un model diferit taxele de retur revin in sarcina cumparatorului. Va rugam sa ne anuntati in maxim 8 zile lucratoare despre acest lucru. In acest caz va ajutam sa comandati compresorul potrivit. In caz de renuntare la comanda valoarea facturii va fi virata pe contul dvs bancar in maxim 8 zile lucratoare.

Despre returnarea unui produs/renuntare la comanda va rugam contactati-ne la nr de tel 0770-310-075 sau prin e-mail: info@compressor-express.ro

11. Garantie

Conditiile obligatorii ale instalarii compresorului:

1.Instalarea se poate efectua numai de catre specialisti calificati in reparatia compresoarelor de clima pentru autoturisme cu respectarea instructiilor tehnice prescrise.
2. Este interzisa orice modificare a compresorului.

3.Inainte de instalare este recomandata descoperirea si incetarea tuturor factorilor care au putut conduce la defectarea compresorului vechi.

4. De obicei defectiunea instalatiei de climatizare este produs nu de catre compresor ci de o alta piesa din sistem care la randul sau conduce la defectarea compresorului. Aceasta piesa trebuie identificata si schimbata inainte de instalarea noului compresor.
5.Instalatia de climatizare se va spala in intregime cu un detergent special.

Va rugam identificati si inlocuiti urmatoarele piese inainte de a inlocui compresorul:

Valva de expansiune: in cazul in care instalatia de climatizare are in componenta

valva de expansiune,inlocuirea acesteia este oblogatorie.

Furtun capilar: in cazul in care instalatia de climatizare  are in componenta furtun capilar, inlocuirea acestuia este obligatoriu.

Condensator cu scurgere paralela: In cazul in care instalatia are in componenta condensator cu scurgere paralela,inlocuirea acestuia este obligatoriu.

Schimbati ambreiajul situat la generator(alternator) , in cazul in care generatorul(alternatorul) si compresorul  au o curea comuna.

Va rugam verificati si inlocuiti cureaua de la alternator in cazul in care autoturismul are peste 150000 km.

Demontati compresorul defect si filtrul de dezumidicare.

Inainte de montaj instalatia se va spala cu o solutie speciala.

Inainte de montajul compresorului se va adauga cantitatea si tipul de ulei recomandat, 50% din cantitate in compressor,50% in instalatie,inainte de incarcarea cu Freon al acestuia.

Montati compresorul nou, fara sa montati cureaua.La anumite modele este necesara stergerea erorii din computer, in special in care compresorul nu primeste comanda de la computer.

Invartiti de 10 ori partea de ambreiaj al compresorului , lucru foarte important pentru ungerea pistoanelor.

Montati noul filtru dezumidificator(obligatoriu),condensatorul/valva de expansiune/furtunul capilar daca careva din aceste piese au cauzat defectiunea compresorului.

Scoateti aerul din instalatie(vacuum) si incarcati instalatia cu solutia de racire.Va recomandam sa incarcati instalatia cu 75% din cantitatea necesara de Freon, iar dupa 10 minute mai adaugati cantitatea de 25%.

Porniti motorul si climatizarea.

Verificati tensiunea(CPU) , la compresoarele cu valve electronice (11-13V).

Verificati temperatura din autoturism, daca scade corespunzator.

Verificati cu un termometru cu laser temperatura compresorului( pentru a verifica o posibila supraincalzire).

Va rugam verificati daca porneste ventilatorul condensatorului.In cazul in care nu porneste ventilatorul, se va crea o suprapresiune in instalatie, care va cauza defectiunea instalatiei.

Termenul de garantie al compresoarelor comercializate este de 12 luni.Garantie se pierde in urmatoarele cazuri:

In cazul in care montajul nu este efectuat de catre un specialist autorizat.In cazul in care defectiunea este cauzata din cauza unei utilizari necorespunzatoare.In cazul in care compresorul se defecteaza din cauza unei alte piese din instalatie.

In cazul in care conditiile de montaj / inlocuire enumerate mai sus nu au fost respectate .

Daca nu au fost respectate conditiile generale (climatizare).

In cazul in care compresorul este lovit/spart/scapat dupa livrare.

Trimiterea compresorului la service pentru constatare in perioada de garantie:

Va rugam luati legatura prin email sau telefonic cu reprezentantul nostru ,inainte de livrarea compresorului defectat

Veti primi un formular de reclamatie defect, care va fi completat de mecanicul/servce-ul care a efectuat montajul.

Va rugam anexati la formularul de reclamatie defect , copia facturii(lor) care atesta schimbul filtrului de dezumidificare.valvei de expansiune,condensator,compressor).

Garantia este valabila doar in cazul in care formularul de garantie este completat de catre un service autorizat in domeniul climei auto.

Produs defectat in timpul transportului/livrarii:

Daca in momentul preluarii coletului depistati nereguli privind starea ambalajului(semne de strapungeri,loviri)desfaceti coletul in prezenta curierului , iar pe formularul de predare/primire sa completati ca produsul sau ambalajul au fost defecte in momentul livrarii.

Va rugam trimiteti pozele pe adresa noastra de e-mail si luati legatura cu reprezentantul nostru.

12. Clauze finale

CE isi asuma responsibilitate pentru cele de mai sus. Cumparatorul declara ca a luat la cunostinta si a inteles pe deplin Conditiile generale ale contractului de fata.

Pe baza actualelor Conditii generale contractul devine valabil odata cu confirmarea intentiei de cumparare si este incheiat cu executarea comenzii. 

In problemele nereglementate de conditiile de mai sus se aplica legea nr 40/1964 a Codului Civic, normele de drept despre comertul electronic si contractantii on-line precum si celelalte reglementari referitoare.

Gamă largă de piese pentru climatizare auto

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Caterpillar
Caterpillar
Chevrolet
Chevrolet
Chrysler
Chrysler
Citroen
Citroen
Ferrari
Ferrari
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
JCB Inc.
JCB Inc.
John Deere
John Deere
Kia
Kia
Lexus
Lexus
MAN
MAN
Maserati
Maserati
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Porsche
Porsche
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Toyota
Toyota
Volvo
Volvo
Volkswagen
Volkswagen

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va dati acordul pentru folosirea acestora.