Sfaturi utile


Compresorul este cea mai scumpa parte a instalatiei de climatizare a masinii. Descoperirea si incetarea cauzei defectului, precum si curatirea si instalarea compresorului nou este reparatia cea mai costisitoare. Instalarea adecvata si utilizarea corecta insa este indispensabila pentru functionarea perfecta si de lunga durata a compresorului.

Va atragem atentia prin omiterea urmatoarelor masuri riscati un nou schimb de compresor in 2-3 ani, ceea ce va solicita din nou timp, administratie si cheltuieli.

Va rugam deci sa urmariti masurile de mai jos sa economisiti timp si bani.

  • Adresati-va neaparat unui service de specialitate daca instalatia de climatizare nu functioneaza corespunzator sau deloc – reparatia de catre service-uri autorizate este conditia garantiei.
  • Defectul compresorului este de regula produs de functionarea defectuoasa a altor piese. Prin urmare reparatia necesita si schimbarea acestora. Daca aceasta nu se intampla, sistemul poate functiona in continuare, insa durata de viata a compresorului se reduce considerabil.
  • Odata cu schimbul compresorului e necesara si schimbarea filtrului de uscare care costa aproximativ 7-15000 HUF. Filtrul are rolul de a curata radiatorul in functiune. Filtrul uzat nu mai poate implini acest rol si lipsa filtrarii contribuie la tocirea rapida si eventuala defectare a compresorului. 
  • Spalarea sistemului este necesara inaintea schimbarii compresorului (apr. 3-7000 HUF). Spalatul se efectueaza inainte de asamblare cu un detergent special cu care se curata toate piesele sistemului.
  • Odata la saptamana porniti clima – chiar si in timpul iernii.
  • Daca observati ca clima nu functioneaza la randamentul obisnuit, incarcati gazul exclusiv la service de specialitate si cereti o scurta testare a sistemului. Evaporarea agentului frigorific se datoreaza intotdeauna unei defectiuni tehnice si cu verificarea relativ ieftina puteti preveni deteriorari majore.

JVa recomandam sa nu economisiti pe fazele de munca necesare sau pe calitatea pieselor de schimb, ci sa gasiti sursa din care piesele se pot procura la un pret acceptabil.
Firma noastra va ofera produse de inalta calitate si de lunga durata la pret rezonabil. Daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie.Compressor-Express

Gamă largă de piese pentru climatizare auto

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Caterpillar
Caterpillar
Chevrolet
Chevrolet
Chrysler
Chrysler
Citroen
Citroen
Ferrari
Ferrari
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
JCB Inc.
JCB Inc.
John Deere
John Deere
Kia
Kia
Lexus
Lexus
MAN
MAN
Maserati
Maserati
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Porsche
Porsche
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Toyota
Toyota
Volvo
Volvo
Volkswagen
Volkswagen

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va dati acordul pentru folosirea acestora.