Standarde de siguranta prescrise


Operatorul site-ului http://www.compressor-express.ro (in cele ce urmeaza: Website) (numele firmei: International Online Services sro, adresa: Ruzova 19. , 946 51 Nesvady, Slovakia, nr. registru: 46 530 266, cod de identificare fiscala: SK2023439374 care administreaza datele personale) respecta dreptul constitutional la protectia datelor confidentiale pe baza caruia fiecare individ dispune personal de folosirea datelor referitoare la persoana lui.

Baza legala a folosirii datelor personale

In privirea protectiei datelor personale, pe baza legii 428/2002 referitor la dispozitia cu datele personale si utilizarea datelor de interes public, privind administrarea numelor si adreselor in scop de cercetare si marketing direct, in conformitate cu unele decizii despre serviciile comerciale electronice si serviciile prin telecomunicatie si media, privind conditiile si restrictiile publicitatii comerciale, precum si pe baza celorlalte legi ale Republicii Slovakia privind datele personale, Administratorul prescrie urmatoarele reguli.

Folositorul Website-ului accepta conditiile si informatiile din regulamentul de fata.

Scopul administrarii datelor

Administratorul trateaza datele personale exclusiv cu scopul formularii contractului de vanzare-cumparare, definirii si modificarii continutului precum si a urmaririi executarii contractului, intocmirii facturilor si rezolvarea eventualelor litigii, precum si in cazuri particulare cu scopul marketingului direct (vezi la Service-uri).

Definirea furnizarii datelor personale

Website-ul se poate vizita gratuit fara furnizarea datelor personale, dar pentru accesul la diferite sectiuni ale Website-ului registrarea precum si furnizarea unor date personale (de exemplu nume, adresa, adresa e-mail, numar de telefon etc.) este necesara. In cursul registrarii datele se dau in mod optional, vizitatorul decide liber daca doreste sa-si dea datele personale sau nu. Administrarea datelor personale pentru folositorii Website-ului registrati se intampla pe baza regulamentului curent dupa informarea completa si acordul fara echivoc al folositorului.

Durata folosirii datelor personale

Administratorul foloseste datele personale pe durata in care scopul administrarii este in efect. Odata cu incetarea acestui scop datele personale se sterg fara intarziere.

Informare si acceptarea conditiilor

In ordinea obtinerii consimtamantului, folositorul Website-ului este informat in detaliu referitor la folosirea si administrarea datelor sale anterior registrarii acestora. Informarea se refera la sfera, scopul si durata folosirii datelor personale, la administratorul si eventualul procesor al acestor date precum si la faptul ca furnizarea datelor personale este optionala.

Drepturile vizitatorului cu privire la date personale 

Vizitatorii au dreptul de a cere informatii referitoare la administrarea datelor personale. Administratorul informeaza clientii la cerere despre datele la indemana, scopul administratiei datelor, bazei legale a utilizarii, durata folosirii, numele si adresa (sediul) administratorului si despre activitatea in scopul careia se folosesc datele. Informatia se cere in email la adresa info@compressor-express.ro. Administratorul va raspunde cererii in scris in 30 (treizeci) de zile. Clientul are dreptul de a cere corectarea datelor personale (precizand datele corecte) printr-un email la adresa electronica a Administratorului. Administratorul va efectua corectia in evidenta si va notifica clientul despre aceasta. Clientul e indreptatit la cererea stergerii datelor personale (adica la retragerea consimtamantului dat Administratorului la folosirea datelor personale). Stergerea se poate cere la adresa email sau prin posta la adresa firmei International Online Services sro. Ruzova 19. , 946 51 Nesvady, Slovakia. Clientul poate solicita oricand si fara motivare stergerea partiala sau totala a consimtamantului dat anterior. Consecutiv notificarii, Administratorul va asigura incetarea fara intarziere a procesarii datelor, va sterge definitiv clientul din evidenta si va sterge datele retrase in asa fel incat persoana care a dat declaratia sa fie identificabila cu certitudine, in final va informa clientul despre toate acestea. Clientul poate recurge la calea juridica in cazul violarii drepturilor la date particulare. In lipsa imputernicirii si consimtamantului bazat pe o informare profunda si anterioara Administratorul nu are dreptul de a divulga date personale unor terti. Aceasta nu se refera insa la remiterea obligatorie a datelor, prescrisa de lege. Administratorul intotdeauna ia in considerare existenta bazei legale a remiterii datelor. www.compressor-express.ro colaboreaza in aceste cazuri cu organele autorizate.

Standarde de siguranta

Administratorul asigura toate conditiile necesare pentru siguranta administrarii datelor, inclusiv provizia si operarea sistemelor de data management. Administratorul face tot posibilul sa impiedice accesul persoanelor neautorizate la date particulare, precum si la publicarea, modificarea si remiterea sau stergerea acestora. Datele administrate sunt accesibile numai de catre Administrator si angajatii lui, ele nu pot fi predate niciunei persoane neautorizate. Datele sunt pastrate pe un server. Administratorul asigura toate conditiile ca datele nu cumva sa se deterioreze sau sa se piarda si prescrie aceasta responsibilitate si angajatilor lui involvati in administratia datelor particulare. Administratorul nicidecum nu colecteaza date specifice, adica date referitoare la apartenenta rasiala sau etnica, date despre opinii si atitudini politice, religioase sau convingeri ideologice, informatii despre apartenenta la uniuni sindicale, starea sanatatii, vicii, viata sexuala sau antecedente penale.

Website-ul

Continutul website-ului constituie proprietatea intelectuala a Administratorului si nu poate fi utilizat total sau partial fara permisiunea anterioara in scris a acestuia. Website-ul contine linkuri la pagini web operate de alte societati.
Administratorul insa nu isi asuma responsibilitate pentru continutul acestora. Pentru lamuriri sau sugestii, adresati-va operatorului la: info@compresso-express.ro

Modificarea regulamentului in vigoare privind protectia datelor

Regulamentul de fata este obligatoriu in privinta Administratorului si a tuturor datelor colectionate si administrate de el in cursul activitatii sale. Administratorul isi mentine dreptul de a modifica regulamentul unilateral, in urma informarii clientilor. Clientii accepta noul regulament cu modificarile in vigoare odata cu folosirea serviciului oferit de website.

Regulamentul curent referitor la protectia datelor personale intra in vigoare la 1 martie 2014.

Gamă largă de piese pentru climatizare auto

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Caterpillar
Caterpillar
Chevrolet
Chevrolet
Chrysler
Chrysler
Citroen
Citroen
Ferrari
Ferrari
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
JCB Inc.
JCB Inc.
John Deere
John Deere
Kia
Kia
Lexus
Lexus
MAN
MAN
Maserati
Maserati
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Porsche
Porsche
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Toyota
Toyota
Volvo
Volvo
Volkswagen
Volkswagen

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va dati acordul pentru folosirea acestora.